Termeni si Conditii

Produse si Servicii

Toate produsele si serviciile furnizate au pretul afisat in moneda nationala (lei), incluzand toate taxele furnizorul fiind neplatitor de TVA. In urma achitarii in orice forma de plata agreeata beneficiarul va primi online factura fiscala asociata tranzactiei.

Platile On-Line

Anumite produse si / sau servicii oferite de Cloud Booking SRL nu vor functiona fara confirmarea platii de catre cumparator. Furnizorul pune la dispozitia beneficiarului posibiliatea de a face plata On-Line prin utilizarea Secure Payment euplatesc.ro. Astfel incat printr-un proces de automatizare si confirmare a platii sistemul nostru va valida licentele imediat acolo unde este cazul. Beneficiarul putand utiliza produsele software cumparate fara ca furnizorul sa aiba dovada incasarii in extrasele de cont.

Politica de retur

In general pentru produsele software furnizate, clientul va putea intra in faza de testare imediat pe timp nelimitat. Daca beneficiarul se decide sa achite licentele in conditiile de functionare descrise nominal pentru fiecare produs atunci returul / refund nu mai este permis.

Daca produsul cumparat nu permite o testare prealabila inaintea achitarii, si in urma instalarii si trainingului beneficiarul nu poate utiliza licentele din cauze obiective desi respecta specificatiile tehnice pentru regimul de functionare garantat, i se va returna in contul declarat de acesta , contravaloarea licentei platite in maximul 15 zile lucratoare.

Suport

Cloud Booking SRL va oferi suport online gratuit pentru solutiile software comercializate, in limitele programului de functionare afisat in website, pe email sau telefonic, de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00. Daca beneficiarul doreste un regim personalizat de Dispatch atunci se va semna un contract pe baza de abonament specific serviciilor dorite.

Termeni si Conditii